Designed by Mact Media Group
Ντουμπάι

Ντουμπάι: Προ των πυλών η International Superyacht Summit 2021

Πλησιάζει η στιγμή διεξαγωγής του International Superyacht Summit 2021 που θα πραγματοποιηθεί στο Ντουμπάι στις 8- 9 Δεκεμβρίου, ένα από τα πολυαναμενόμενα συνέδρια για τον κόσμο των πολυτελών σκαφών αναψυχής.

Υπό την αιγίδα της θυγατρικής της DP World’s P&O Marinas, με πρωτοβουλία και συνδιοργάνωση της Fabulous Yachts, το International Superyacht Summit, ένα από τα πιο αναμενόμενα γεγονότα στον τομέα του τουρισμού yacht και έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στις 8 και 9 Δεκεμβρίου 2021.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με βασικούς ενδιαφερόμενους φορείς, όπως το Τμήμα Οικονομίας και Τουρισμού του Ντουμπάι και η Αρχή Ναυτιλιακής Πόλης του Ντουμπάι, στο εμβληματικό Queen Elizabeth 2, που βρίσκεται αγκυροβολημένο στη μαρίνα Mina Rashid.

Ντουμπάι

Από την έναρξή του το 2018, το International Superyacht Summit έχει κερδίσει την παγκόσμια προσοχή, καθώς και την εμπιστοσύνη της εθνικής και διεθνούς κοινότητας του yachting. Αποτελώντας αναπόσπαστο μέρος της στρατηγικής της P&O Marinas, η σύνοδος κορυφής θα οδηγήσει στην καθιέρωση του Ντουμπάι και των ΗΑΕ ως προτιμώμενων προορισμών για yacht στη Μέση Ανατολή.

Προσφέρει κορυφαία υποδομή

Διαθέτοντας λιμάνια παγκόσμιας κλάσης και αγκυροβόλια για superyachts με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έχουν την ιδανική διάταξη για μια ακμάζουσα τουριστική βιομηχανία yacht Το Ντουμπάι χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερα ελκυστικά και ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, συμπεριλαμβανομένων των κατάλληλων χώρων ελλιμενισμού, των ειδικών εγκαταστάσεων υποστήριξης και της στρατηγικής του θέσης κατά μήκος μιας όμορφης ακτογραμμής.

Ντουμπάι

Ο Hamza Mustafa, επικεφαλής επιχειρησιακός διευθυντής της P&O Marinas, δήλωσε: «Τα ΗΑΕ έχουν μια διαφοροποιημένη οικονομία, με τον τουρισμό να αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της. Αξιοποιώντας τον, η χώρα έχει καθιερωθεί ως ένας αποκλειστικός, πολυτελής προορισμός για yacht. Στην P&O Marinas, μέσω της συλλογής μας από περιζήτητους προορισμούς για ιστιοπλοΐα και παράκτιες δραστηριότητες, ο μοναδικός μας σκοπός είναι να αναπτύξουμε και να προωθήσουμε το Ντουμπάι ως έναν ολοκληρωμένο θαλάσσιο κόμβο και έναν παγκόσμιο προορισμό για θαλάσσιο τουρισμό».

«Το σύνολο των μαρινών μας είναι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα στη Μέση Ανατολή, με συνολική χωρητικότητα 1.200 θαλάσσιων θέσεων ελλιμενισμού, 600 θέσεων ελλιμενισμού ξηράς και δυνατότητα φιλοξενίας 60 superyachts που κυμαίνονται μεταξύ 25m και 160m. Επιπλέον, εργαζόμαστε συνεχώς για να διασφαλίσουμε ότι τα Εμιράτα θα παραμείνει το επίκεντρο για τους ιδιοκτήτες yacht και superyacht», πρόσθεσε ο Hamza Mustafa.

Επιπλέον, τόνισε πως : «σύμφωνα με μια έκθεση της Research and Markets, η παγκόσμια βιομηχανία σκαφών αναψυχής προβλέπεται να φτάσει σε εκτιμώμενη αγοραία αξία 84,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ έως το 2027, αυξάνοντας με CAGR 4,1%. Αυτή η ανάπτυξη θα προβληθεί σίγουρα στη βιομηχανία superyacht. Η αποστολή μας τώρα είναι να ενισχύσουμε αυτά τα στοιχεία μέσω της Διεθνούς Συνόδου Κορυφής Superyacht 2021 που θα τονώσει τον κλάδο σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο».

Επισήμανση βασικών ανησυχιών του κλάδου

Η φετινή διοργάνωση του International Superyacht Summit θα εισάγει δύο νέα θέματα. Το πρώτο υπογραμμίζει τις εξελίξεις στη μαρίνα superyacht και τον ρόλο τους στην ενδυνάμωση του τρόπου ζωής, του τουρισμού και της ελίτ στη βιομηχανίας yachting. Το δεύτερο θέμα εστιάζει στις αναδυόμενες τάσεις στην ιδιοκτησία superyacht και στο πώς οι κατασκευαστές μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες των νέων ιδιοκτητών και ναυλωτών yacht. Βασικό στοιχείο σε αυτό είναι η αυξανόμενη περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και η ανάπτυξη βιώσιμων πρακτικών.

Ο καπετάνιος Tony Crabbe, Διευθύνων Σύμβουλος της Fabulous Yachts, δήλωσε: «Ο τομέας των superyachts έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο, ειδικά από την έναρξη της πανδημίας COVID-19. Μέσω της Συνόδου Κορυφής, ελπίζουμε να αναδείξουμε την επιτυχία του κλάδου. Η διοργάνωση θα λειτουργήσει επίσης ως πλατφόρμα για τη δημιουργία ευαισθητοποίησης και συνέργειας μεταξύ πολλών υπευθύνων λήψης αποφάσεων και λάτρεις των σούπερ yacht».

Προσελκύοντας εκπροσώπους, ομιλητές και χορηγούς από μια παγκόσμια εξειδικευμένη βιομηχανία, συμπεριλαμβανομένων χειριστών μαρινών superyacht, κατασκευαστών superyacht, επισκευής και συντήρησης, κορυφαίων χειριστών, εταιρειών διαχείρισης σκαφών και σχεδιαστών σκαφών, μαζί με σχετικούς κυβερνητικούς εκπροσώπους και εμπειρογνώμονες του κλάδου, η σύνοδος κορυφής θα αξιοποιήσει το συνδυασμό του κλάδου της τεχνογνωσίας, ενθαρρύνοντας συζητήσεις γύρω από τις περιφερειακές εξελίξεις στον τομέα των superyacht και στον ευρύτερο κλάδο του yachting.

Η διοργάνωση του International Superyacht Summit 2021 που θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της EXPO 2020 Dubai θα ενισχύσει περαιτέρω την εμβέλειά της λόγω του μεγάλου αριθμού εισερχόμενων τουριστών.

  • Για πληροφορίες σχετικά με την P&O Marinas επικοινωνήστε με:

Noel David Francis

Στέλεχος – PR & Media

Διαβιβάσεις

DP World ΗΑΕ

T: +971 4 8897739

Noel.Francis@dpworld.com

Σχετικά με το P&O Marinas

Η P&O Marinas είναι μια εταιρεία DP World που ιδρύθηκε για να αναπτύξει τοποθεσίες παγκόσμιας κλάσης για τον ελλιμενισμό σκαφών αναψυχής και τη φιλοξενία των ιδιοκτητών, των καπεταναίων, των επισκεπτών και των κατοίκων της περιοχής.

Μετά την επιτυχημένη εμπειρία της Mina Rashid Marina (Ντουμπάι, ΗΑΕ), όπου η εταιρεία προσφέρει θέσεις ελλιμενισμού για μερικά από τα μεγαλύτερα yacht στον κόσμο, η P&O Marinas επέκτεινε τη διαχείριση και τις δραστηριότητές της σε τέσσερις μαρίνες στο Ντουμπάι.

Η συνεχής εστίασή του είναι να επεκτείνει και να δημιουργήσει προορισμούς τρόπου ζωής για τους λάτρεις του yachting, τους ντόπιους και τους τουρίστες.

  • Για ερωτήσεις σχετικά με το International Superyacht Summit, επικοινωνήστε με:

Gemma Vilamajo
Συντονιστής εκδήλωσης
Υπέροχα σκάφη
T: +34 677 76 57 00
g.vilamajo@dubainternationalsuperyachtsummit.net

Σχετικά με τα Fabulous Yachts

Η Fabulous Yachts είναι μια εταιρεία διαχείρισης σκαφών αναψυχής με έδρα το Ντουμπάι, που ειδικεύεται στην παροχή βοήθειας σε πλοιάρχους και ιδιοκτήτες με συμμόρφωση τόσο με τις τοπικές όσο και με τις διεθνείς κανονιστικές απαιτήσεις.

Share With:
Rate This Article