Designed by Mact Media Group

Ο Πειραιάς το home port της MSC LIRICA για το καλοκαίρι του 2022

Η MSC Cruises θα αναπτύξει το MSC Lirica στην αγορά της Ανατολικής Μεσογείου το καλοκαίρι του 2022 και θα έχει ως home port τον Πειραιά καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Το MSC Lirica θα προσφέρει ένα νεοσχεδιασμένο δρομολόγιο 7 διανυκτερεύσεων με 28 δρομολόγια μεταξύ Απριλίου και Οκτωβρίου 2022 από τον Πειραιά με προορισμό το Κουσάντασι της Τουρκίας, τη Χάιφα του Ισραήλ, τη Λεμεσό της Κύπρου και τα ελληνικά νησιά της Ρόδου και της Σαντορίνης πριν επιστρέψει στον Πειραιά.

Οι επισκέπτες του πλοίου μπορούν επίσης να ξεκινήσουν τις κρουαζιέρες 7 διανυκτερεύσεων με επιβίβαση στο Κουσάντασι, τη Χάιφα και τη Λεμεσό, καθώς και στον Πειραιά.

Το ελληνικό νησί της Κρήτης θα αποτελέσει επίσης λιμάνι προσέγγισης στις τέσσερις πλόες 11 διανυκτερεύσεων του MSC Lirica στην Ανατολική Μεσόγειο τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2022 με επισκέψεις στο Ηράκλειο.

Τα ταξίδια με το MSC Lirica θα είναι, όπως και για όλα τα πλοία της εταιρείας, ανοικτά μόνο σε επισκέπτες που είναι πλήρως εμβολιασμένοι κατά του COVID-19.

Η Ελλάδα θα περιλαμβάνεται επίσης σε τρία άλλα δρομολόγια του πλοίου στην Ανατολική Μεσόγειο.

Το MSC Armonia, θα προσεγγίζει τον Πειραιά σε εβδομαδιαία βάση κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και το MSC Fantasia από τον Σεπτέμβριο του 2022 θα πραγματοποιεί ομοίως κρουαζιέρες 11 διανυκτερεύσεων στο ελληνικό λιμάνι για να επισκέπτονται οι επισκέπτες την Αθήνα. Τα καλοκαιρινά δρομολόγια του MSC Musica περιλαμβάνουν προσεγγίσεις στο Κατάκολο για την Ολυμπία, το Ηράκλειο και τη Σαντορίνη.

Ο Angelo Capurro, εκτελεστικός διευθυντής της MSC Cruises, δήλωσε: «Η Ελλάδα θα είναι ένας σημαντικός παίκτης στο πρόγραμμα κρουαζιέρας μας στην Ανατολική Μεσόγειο το επόμενο καλοκαίρι, με τους επισκέπτες να επιβιβάζονται για πρώτη φορά στον Πειραιά, το λιμάνι να αποτελεί βάση για το MSC Lirica και επισκέψεις από τρία άλλα πλοία μας σε διαφορετικά μέρη των όμορφων προορισμών της χώρας.

Το αεροδρόμιο της Αθήνας θα διαδραματίσει επίσης σημαντικό ρόλο με πολλούς επισκέπτες που θα πετούν από όλη την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική για να ενταχθούν στο MSC Lirica και να απολαύσουν μία από τις ασφαλέστερες επιλογές διακοπών που υπάρχουν, ενώ θα περάσουν αξέχαστες στιγμές στο πλοίο.

Με την επιβίβαση κατά τη διάρκεια του δρομολογίου 7 διανυκτερεύσεων του MSC Lirica να είναι επίσης διαθέσιμη στην Τουρκία, το Ισραήλ και την Κύπρο, αυτή η κρουαζιέρα υπόσχεται να παρουσιάσει ένα πραγματικά πλούσιο μείγμα διαφορετικών εθνικοτήτων στο πλοίο, όπου όμως η προσέγγισή μας είναι τοπική και όλοι αισθάνονται σαν στο σπίτι τους, χαλαροί και πάνω απ’ όλα ασφαλείς».

Το MSC Lirica προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία κρουαζιέρας με επίκεντρο την κομψότητα, την άνεση και τη φιλοξενία με 992 καμπίνες.  Μια ατμόσφαιρα χαλαρής ευρυχωρίας κυριαρχεί, με υπέροχη εσωτερική θέα από το φουαγιέ και ανεμπόδιστη θέα στον ωκεανό από τα παράθυρα με εικόνες από το δάπεδο μέχρι την οροφή των σαλονιών.

Υπάρχει μια επιλογή από σαλόνια και μπαρ, όπως το λαμπερό Beverly Hills Bar ή η παραδοσιακή αγγλικού τύπου Lord Nelson Pub, ο ιδανικός χώρος για ένα ποτό πριν από το θέατρο.

Για τις οικογένειες, υπάρχει ένας παιδότοπος που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την LEGO Group και την Chicco, καθώς και ένα πάρκο ψεκασμού και δύο πισίνες, καθώς και ένα πλήρες πρόγραμμα δραστηριοτήτων για παιδιά όλων των ηλικιών.

Το MSC Aurea Spa προσφέρει ένα καταφύγιο για όσους επιθυμούν να χαλαρώσουν και, το βράδυ, το θέατρο Broadway προσφέρει ψυχαγωγία κάθε βράδυ.  Και με δύο κύρια εστιατόρια, έναν μπουφέ και το δημοφιλές Kaito Sushi Bar, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε επίσημες ή πιο χαλαρές επιλογές φαγητού.

Οι επισκέπτες της MSC Cruises από τον Αύγουστο του 2020 ταξιδεύουν υπό την προστασία του πρωτοποριακού πρωτοκόλλου υγείας και ασφάλειας της εταιρείας, το οποίο αναπτύχθηκε με τη συμβολή μιας ομάδας εμπειρογνωμόνων Blue-Ribbon Panel και το οποίο έχει αποδειχθεί ασφαλές και αποτελεσματικό σε όλες τις εξελίξεις της πανδημίας.

Το πρωτόκολλο σχεδιάστηκε για να προσαρμόζεται ανάλογα με την κατάσταση στη στεριά και τους τελευταίους 16 μήνες, τα ισχύοντα μέτρα είτε έχουν χαλαρώσει είτε έχουν αυστηροποιηθεί ανάλογα με την εξέλιξη της πανδημίας, ώστε να συνεχίσουν να εξασφαλίζουν την υψηλότερη δυνατή προστασία των επισκεπτών, του πληρώματος και των κοινοτήτων που επισκέπτονται τα πλοία της MSC Cruises.

Share With:
Rate This Article