Designed by Mact Media Group
Journey Wonderfull

Journey Wonderfull: Επιστροφή στη Νότια Αμερική το 2023 με το Celebrity Eclipse

Η Celebrity Cruises ανακοίνωσε την επιστροφή του «Journey Wonderfull» στη Νότια Αμερική το 2023, με το πλοίο Celebrity Eclipse να μεταφέρει με απόλυτη πολυτέλεια τους επιβάτες σε must-see προορισμούς.

Στις αρχές του Δεκεμβρίου 2023 οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν κάποια από τα θαύματα του κόσμου και να γνωρίσουν τον πλούτο της κουλτούρας της Νότιας Αμερικής.  

Γραφικές παραλίες, φυσικά θαύματα που προκαλούν δέος, παγετώνες που κόβουν την ανάσα και ποικιλόμορφη άγρια ζωή είναι μόνο μερικά απ΄όσα θα βιώσουν οι ταξιδιώτες κρουαζιέρας όταν η Celebrity Cruises επιστρέψει στη Νότια Αμερική το Δεκέμβριου του 2023.

Οι επιβάτες του πολυτελούς κρουαζιερόπλοιου Celebrity Eclipse, μέσω του «Journey Wonderfull» θα ζήσουν εμπειρίες που θα ικανοποιήσουν την επιθυμία τους για περιπέτεια καθώς το πλοίο θα βρίσκεται νότια του Ισημερινού και για τέσσερις μήνες από Δεκέμβριο 2023 έως Απρίλιο 2024 θα επισκεφθεί 16 προορισμούς προσφέροντας 14νυχτες κρουαζιέρες στην Ανταρκτική και 12νυχτες κρουαζιέρες στην Αργεντινή και την Παταγονία.

Μερικοί από τους προορισμούς του «Journey Wonderfull» περιλαμβάνουν το Βαλπαραΐσο στη Χιλή, το Μπουένος  Άϊρες στην Αργεντινή μέχρι και την άκρη της Ανταρκτικής. Οι επιβάτες θα μπορέσουν να φθάσουν κοντά στο ηφαίστειο Osorno  στη Χιλή, να παρατηρήσουν τις φάλαινες στην  Playa El Doradillo  στην Αργεντινή, να παρακολουθήσουν παραστάσεις Tango ή να κάνουν surf στις πανέμορφες παραλίες του Μοντεβιδέο στην Ουρουγουάη.

Όσοι επιθυμούν να επισκεφθούν το Machu Picchu, θα μπορέσουν να κάνουν την επιθυμία τους πραγματικότητα με  τη 16νυχτη repositioning κρουαζιέρα από το Λος Άντζελες στη Χιλή η οποία περιλαμβάνει δύο διανυκτερεύσεις στη Λίμα του Περού δίνοντας τους τη δυνατότητα να απολαύσουν τον πιο δημοφιλή προορισμό της χώρας. Το «Journey Wonderfull» με οκτώ προορισμούς σε έξι χώρες και όχι περισσότερες από δύο συνεχείς ημέρες εν πλω, οι 16νυχτες αυτές κρουαζιέρες εγγυώνται τις πιο εξωτικές και αξιόλογες διακοπές που έκανε ποτέ κανείς.

«Η δύναμη του ταξιδιού διευρύνει τους ορίζοντές μας, μας παρουσιάζει νέες κουλτούρες και μας γεμίζει με το αίσθημα της ικανοποίησης. Η Celebrity φέρνει τους επιβάτες της στις απόμερες γωνιές του πλανήτη ενώ παράλληλα απολαμβάνουν ταξιδιωτικές εμπειρίες με απαράμιλλη πολυτέλεια», σχολίασε η Lisa Lutoff-Perlo, Πρόεδρος και CEO της Celebrity Cruises.

«Έχουμε προγραμματίσει τόσα πολλά για το 2023, και πραγματικά ανυπομονούμε να μοιραστούμε με τους επιβάτες μας την κουλτούρα και τη γοητεία του  καθώς εκείνοι Journey WonderFULLSM μαζί μας». Απλουστεύοντας την εμπειρία των πολυτελών διακοπών, η χρήση Wi-Fi, τα ποτά και τα φιλοδωρήματα είναι πλέον « Always Included» σε κάθε κρουαζιέρα της Celebrity.

Σχετικά με τη Celebrity Cruises

Το εμβληματικό «X» του Celebrity Cruises είναι το εμπορικό σήμα ενός στόλου 14 βραβευμένων πλοίων που δίνουν μια νέα διάσταση στα πολυτελή ταξίδια κρουαζιέρας με σύγχρονο, μοντέρνο σχεδιασμό, καταλύματα, γεύματα, σπα και ψυχαγωγικές εμπειρίες για μοντέρνα γούστα και πολιτιστικά πλούσιες και ποικίλες ταξιδιωτικές εμπειρίες, σε συνδυασμό με ζεστή, εξατομικευμένη εξυπηρέτηση.

Η Celebrity σημείωσε πολλές πρωτοπορίες στον τομέα των κρουαζιέρων, όπως: η πρώτη χρήση ηλιακών πάνελ σε κρουαζιερόπλοιο, η πρώτη προσπάθεια εξάλειψης της χρήσης πλαστικών μπουκαλιών, η πρώτη αμερικανίδα γυναίκα καπετάνιος σε κρουαζιερόπλοιο, η πρώτη ομάδα γυναικών αξιωματικών σε κρουαζιέρα, η πρώτη γυναίκα από τη δυτική Αφρική που εργάστηκε για την κατασκευή γέφυρας ενός κρουαζιερόπλοιο, η τέλεση ενός από τους πρώτους νόμιμους γάμους του ίδιου φύλου σε πλοίο.

Με κίνητρο την αγάπη για ταξίδια και το πάθος για την εξερεύνηση του κόσμου, η Celebrity πραγματοποιεί δρομολόγια σε επτά ηπείρους και επισκέπτεται περισσότερους από 300 προορισμούς σε περισσότερες από 70 και πλέον χώρες. Η Celebrity Cruises είναι μία από τις πέντε επωνυμίες κρουαζιέρας που διαχειρίζεται η παγκόσμια εταιρεία κρουαζιέρας Royal Caribbean Group. (NYSE: RCL).

Η Celebrity Cruises εφαρμόζει τις συστάσεις των αρχών δημόσιας υγείας του Healthy Sail Panel και των επιστημονικών εμπειρογνωμόνων για να παρέχει ασφαλέστερες και πιο υγιείς διακοπές σε όλες τις κρουαζιέρες της. Τα πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας, οι περιφερειακοί ταξιδιωτικοί περιορισμοί και η άδεια για επίσκεψη στα λιμάνια υπόκεινται σε αλλαγές με βάση τη συνεχή αξιολόγηση, τα πρότυπα δημόσιας υγείας και τις κυβερνητικές απαιτήσεις.

Επιβάτες και κρουαζιέρες στις ΗΠΑ: Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τελευταίες συμβουλές για την υγεία και τα ταξίδια, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.celebritycruises.com/travel-alert ή συμβουλευτείτε ταξιδιωτικές συμβουλές, προειδοποιήσεις ή συστάσεις σχετικά με ταξίδια κρουαζιέρας σε ισχύοντες κυβερνητικούς ιστότοπους.

Επιβάτες και κρουαζιέρες στις ΗΠΑ: Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τελευταίες συμβουλές για την υγεία και τα ταξίδια, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.celebritycruises.com/travel-alert ή συμβουλευτείτε ταξιδιωτικές συμβουλές, προειδοποιήσεις ή συστάσεις σχετικά με ταξίδια κρουαζιέρας σε ισχύοντες κυβερνητικούς ιστότοπους.

 Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Navigator Travel & Tourist Services αποτελεί τον πλέον εξειδικευμένο οργανισμό στην Ελλάδα στον τομέα της κρουαζιέρας. O Navigator είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος πωλήσεων σε Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία των εταιριών Royal Caribbean International, Celebrity Cruises και Azamara Cruises

Share With:
Rate This Article