Designed by Mact Media Group

Tototheo Maritime: Επίσημος εκπρόσωπος της Danelec στην Ελλάδα

Ο γνωστός πάροχος σύνθετων λύσεων τεχνολογίας, Tototheo Maritime έχει διοριστεί επίσημα ως επίσημος εκπρόσωπος της  Danelec στην Ελλάδα. Διευρύνοντας την πολυετή συνεργασία τους στην αγορά της Κύπρου, η Tototheo θα συνεχίσει να προωθεί και να υποστηρίζει τον γνωστό κατασκευαστή και από το γραφείο της στον Πειραιά.

Η Danelec είναι γνωστή για την πρωτοποριακή προσέγγισή της στην τεχνολογία, σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας προϊόντα τα οποία είναι ποιοτικά και ασφαλή. Οι δύο οργανισμοί συνεργάζονται στενά εδώ και αρκετά χρόνια, με την Tototheo να παρέχει τα προϊόντα της Danelec καθώς και συναφείς υπηρεσίες μέσω των έμπειρων και πιστοποιημένων τεχνικών της. Η συνεργασία αυτή περιλαμβάνει επίσης υπηρεσίες συλλογής και διαχείρισης δεδομένων από τα πλοία.

«Η ομάδα μας στο Πειραιά είναι έτοιμη να ανταποκριθεί άμεσα σε οποιαδήποτε ζήτηση προϊόντων Danelec», είπε ο Θανάσης Λέκκας, Head of Service στην Tototheo Maritime. «Στα γραφεία μας έχουμε άμεσα διαθέσιμο απόθεμα ουσιωδών προϊόντων και ανταλλακτικών, το οποίο μπορεί να παραδοθεί και να εγκατασταθεί από τους πιστοποιημένους τεχνικούς μας. Επιπρόσθετα μπορούμε να οργανώσουμε εκπαίδευση καθώς και να παρέχουμε υποστήριξη πριν και μετά την πώληση στους πελάτες μας.»

Η Tototheo και η Danelec έχουν ένα κοινό όραμα ενός συνδεδεμένου ναυτιλιακού οικοσυστήματος. Είτε αναφερόμαστε στην ευημερία του πληρώματος, στη συμμόρφωση με τους κανονισμούς, στη βελτιστοποίηση απόδοσης είτε στη βιωσιμότητα, η ταχύτητα με την οποία καλούμαστε να προσαρμοζόμαστε στις αλλαγές του περιβάλλοντός μας, απαιτεί από εμάς γρήγορες αποφάσεις, βασισμένες σε σωστές πληροφορίες που είναι άμεσα διαθέσιμες. Ο συνδυασμός της υπηρεσίας DanelecConnect με τις υπηρεσίες της Tototheo αποτελεί μια δυναμική προσέγγιση ως προς τις ψηφιακές απαιτήσεις της ναυτιλίας.

Ο Christian Kock, Chief Commercial Officer στην Danelec Marine είπε: “Στην Danelec επιλέγουμε προσεκτικά τους συνεργάτες μας, ώστε να έχουν τις ίδιες αξίες με εμάς, να είναι ευέλικτοι και να ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία και διαφάνεια. Έχουμε καλλιεργήσει μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης με την Tototheo και είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η συνεργασία θα αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο».

Σχετικά με την Tototheo Maritime

Η Tototheo παρέχει παγκοσμίου κύρους εμπειρογνωμοσύνη σε ότι αφορά την παροχή ναυτιλιακών υπηρεσιών, οι οποίες συμπεριλαμβάνουν Δορυφορικές, Ψηφιακές και Τεχνικές υπηρεσίες όπως και Υπηρεσίες Πλοήγησης και Εξοπλισμού Γέφυρας. Η Tototheo Maritime εδρεύει στην Κύπρο με γραφεία στην Ελλάδα αλλά και συνεργαζόμενα γραφεία στο Ντουμπάι και τη Σιγκαπούρη.

H Tototheo Maritime κατέχοντας μακρά εμπειρία στον τομέα της ναυτιλίας δίνει έμφαση στην παράδοση και την ανάπτυξη σύγχρονων τεχνολογιών, προσφέρει στους πλοιοκτήτες και στους φορείς εκμετάλλευσης ένα ευρύ φάσμα υψηλής ποιότητας τεχνικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών. Πρωταρχικός και μελλοντικός στόχος της ομάδας μας είναι να διατηρηθεί η εμπιστοσύνη με τους πελάτες μας έχοντας πάντα σταθερή σχέση με το παρόν.

Σχετικά με την Danelec

Η Danelec απλοποιεί τη συλλογή δεδομένων για τους πλοιοκτήτες, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να διασφαλίσουν την διαδικασία πρόβλεψης του μέλλοντος του στόλου τους και να ανταγωνιστούν αποτελεσματικά στην, Net Zero Economy που θα εξαρτάται από τη συλλογή δεδομένων. Η εταιρεία αναπτύσσει τεχνολογίες για τη βελτιστοποίηση της ασφάλειας, του κόστους και της απόδοσης των θαλάσσιων λειτουργιών ως κορυφαίος κατασκευαστής Voyage Data Recorders (VDR) και πάροχος υποδομών IoT και λύσεων παρακολούθησης της απόδοσης πλοίων, με προϊόντα εγκατεστημένα σε περισσότερα από 10.000 πλοία παγκοσμίως. Η Danelec δεσμεύεται να παρέχει τα πιο αποτελεσματικά προϊόντα και υπηρεσίες που βοηθούν τους πελάτες να ακολουθούν τους μεταβαλλόμενους κανονισμούς και να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά μέσω της εφαρμογής δεδομένων που συλλέγονται επί του σκάφους και έχουν πρόσβαση στο cloud.

Η Danelec έχει αναπτύξει μια μοναδική τεχνολογία προηγμένης προστασίας λογισμικού, SoftWare Advanced Protection (SWAP) για εξοικονόμηση χρόνου και κόστους, καθώς επίσης εξαλείφει τις καθυστερήσεις στο λιμάνι. Με την τεχνολογία SWAP, όλο το λογισμικό συστήματος και οι ρυθμίσεις παραμέτρων, καθώς και τα δεδομένα προγραμματισμού, αποθηκεύονται αυτόματα σε μια κάρτα μνήμης με δυνατότητα εναλλαγής, η οποία μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί από την παλιά μονάδα και να τοποθετηθεί στη νέα. Η μετεγκατάσταση της επισκευής από το πλοίο στην ακτή εξοικονομεί  χρόνο στην επανεγκατάσταση του λογισμικού και τον επαναπρογραμματισμό της μονάδας.

Η Danelec έδρευει στην Δανία με γραφεία στην Ελλάδα, Γερμανία, Πολωνία, Σιγκαπούρη, Νότια Κορέα και Κίνα. ‘Eχοντας πάνω από 600 άτομα εργοστασιακά-εκπαιδευμένο προσωπικό σε περισσότερες από 50 χώρες παγκοσμίως. Η Danelec έχει παγκόσμια παρουσία εξασφαλίζοντας την αξιοπιστία, την οικονομική αποδοτικότητα και την γρήγορη εξυπηρέτηση αλλά και την υποστήριξη των πελάτών της οπουδήποτε.

Share With:
Rate This Article